Дума на български и 10 СНИМКИ: Каули се сбогува с Лудогорец


Дума на български и 10 СНИМКИ: Каули се сбогува с Лудогорец
Снимка: Getty Images

1405 0

Един от най-класните футболисти на българския шампион Лудогорец за последните години - Каули, се сбогува с отбора и с феновете. Той използва личния си профил в социалната мрежа Instagram, за да отправи няколко изречения към "орлите" и привържениците.

Разбира се, той благодари на всички тях, както и на своите съотборници и хората в самия клуб. Каули посочи и какво е спечелил по време на престоя си, а всичко това бе подкрепено и от 10 снимки, с които описва кариерата си в Разград.

"Време е да кажем сбогом. Искам да благодаря на Лудогорец за последните три години в кариерата ми. Това бяха успещни години, в които имах шанса да отпразнувам три шампионски титли и две суперкупи с вас.

Освен това успях да изпълня мечтата си да играя в европейските клубни турнири и съм много благодарен за това. Над всичко бих исках да благодаря на съотборниците си и на хората в клуба. Вие бяхте като семейство за мен и това винаги ще бъде специално и помнено.

Още повече бих искал да благодаря на феновете и на хората в града за цялата подкрепа и помощ. Завинаги ще останете в сърцето ми. Благодаря" - написа Каули, като последната дума бе написана на български език. Наскоро пък се появи информация, че Лудогорец плаща 250 хиляди евро за заместника на Каули.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички