Каули Оливейра се завръща в родната Бразилия срещу 2.3 милиона евро


Каули Оливейра се завръща в родната Бразилия срещу 2.3 милиона евро
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1596 0

Бразилският полузащитник на ЛудогорецКаули Оливейра ще продължи карирата си отбора на Баия в родината си, съобщава журналистът Вене Касагранде в профилите си в социалните мрежи.

" Баия успя да привлече полузащитника Каули за 2,3 милиона евро (около 12,6 милиона бразилски риала). Играчът беше в Лудогорец (България) и ще подпише със Стоманената ескадрила, какъвто е прякорът на Баия, за четири години. Вече има разменени договори между страните, но тепърва ще се чака официално да бъде финализирана и обявена операцията", пише журналистът от Бразилия.

Роденият през 1995-а година атакуващ полузащитник дойде в Разград през зимата на 2020-а година и до момента във всички турнири е изиграл 111 мача, в които е вкарал 27 гола. Три пъти е шампион на България, два пъти е носител на Суперкупата на страната. Само в европейските клубни турнири Каули Оливейра има 31 мача и 6 гола.

До пристигането му в българското първенство той има кариера изключително в Германия, където е носил екипите на Фортуна (Кьолн), Дуисбург и Падерборн в елита на тази страна.

Интересното е, че Баия привлича второ попълнение от Лудогорец тази зима, като преди това се подсилиха с бранителя-ветеран Сисиньо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички