Пари са отказали Андерлехт от привличането на Игор Тиаго


Пари са отказали Андерлехт от привличането на Игор Тиаго
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1603 0

Белгийските грандове Андерлехт и Брюж до последно водеха битка за нападателя на Лудогорец - Игор Тиаго. Медиите в страната вярват, че вторият тим ще привлече бразилеца, като е ясна и причината защо Андерлехт се е отказал.

Колегите от "Тема Спорт" съобщават, че управата на Андерлехт е нямала нищо против да плати исканата от Лудогорец сума от 4 милиона евро, но е видяла проблем с високото заплащане, което Игор Тиаго иска да получава.

Разбира се, това е било и причината, поради която Брюж в момента се води фаворит за голаджията на "орлите". Гореспоменатото издание също така информира, че всички детайли са уточнени и сделката ще бъде официализирана през следващия месец.

Игор Тиаго наниза 2 попадения на Андерлехт в плейофите за влизане в елиминациите на Лигата на конференциите и изглежда представянията му са успели да впечатлят белгийския гранд.

Припомняме, че Лудогорец държи 75% от правата на бразилеца, като клубът има намерение много скоро да откупи и останалите 25%.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички