Състоянието на най-голямата звезда на ЦСКА шокира феновете преди дербито с Лудогорец


Състоянието на най-голямата звезда на ЦСКА шокира феновете преди дербито с Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

5824 0

Десетките фенове на ЦСКА, които изразиха мощна подкрепа към играчите при тренировката им в петък вечер, сериозно се притесниха за състоянието на голямата звезда в редиците - Дюкенс Назон. 

Голмайсторът на "червените", който ще търси своето 20-то попадение с фланелката на клуба, тренира на базата на Дунав Русе с наколенка, което подсказа, че изпитва здравословни проблеми и запалянковците "побеляха".

Състоянието на футболиста

Противно на очакванията - хаитянинът взе пълноценно участие в заниманието, а преди това благодари на феновете за пожеланията в предстоящата битка с Лудогорец.

На по-късен етап от "Тема Спорт" разясниха, че наистина голмайсторът е изпитал болки в дясното коляно след заниманието на базата в Панчарево в четвъртък. Към петък вечер не се очаква те да му попречат за участие в дербито, а от щаба са взели мерки около състоянието му. 

"Червената" му визитка

Именно Дюкенс Назон е водещ голмайстор на ЦСКА през кампанията, след като разполага със 17 попадения и 4 асистенции след 28 двубоя в елита през сезона. Той заслужи постепенно уважението на феновете, които сериозно се съмняваха във възможностите му след първите изяви, още в европейските клубни турнири.

Ето какво предупреди Кюстендилеца феновете на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички