Откривателят на Десподов: Враждебното отношение го мотивира допълнително


Откривателят на Десподов: Враждебното отношение го мотивира допълнително
Снимка: ludogorets.com

3001 0

Откривателят на Кирил Десподов за футбола - Ивайло Андонов, заяви, че звездата на Лудогорец е станал по-зрял играч и е пораснал. Бившият футболист, част от Пеневата чета през 1994 г. в САЩ сега се занимава с развитието на школа в Благоевград.

"Кирил вече е по-зрял играч, научил е някои важни уроци във футбола. Десподов демонстрира здрава психика в ключовите моменти на важни за неговия отбор мачове. Освиркванията и обидите от трибуните могат да смажат по-нестабилните играчи. Но могат и да мотивират допълнително футболисти, които умеят да се справят с напрежението", коментира той пред "България Днес".

"Виждам, че Кирил получава допълнителен хъс от враждебното отношение на противниковите запалянковци. Пораснал е. Дали това ще донесе предимство за Лудогорец в мача срещу ЦСКА е трудно да се каже. Обикновено тези срещи се решават от малки детайли и кой отбор ще успее да се възползва от своите възможности", смята Андонов.

Очаква се тази вечер по време на двубоя Лудогорец - ЦСКА фенове на гостите да атакуват кресненеца с лазери, както и с псувни. А ето каква сериозна дилема преди мача има Ивайло Петев в атака.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички