Официално: Лудогорец даде Дан Битон под наем в Макаби Тел Авив


Официално: Лудогорец даде Дан Битон под наем в Макаби Тел Авив
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2012 0

Лудогорец сключи сделка за отдаването под наем на своя футболист Дан Битон за една година в израелския шампион Макаби Тел Авив. Той пристигна при "орлите" преди година, но не успя да се наложи в отбора и сега ще търси късмета си другаде. Битон ще носи фланелката с номер 17. За сделката съобщава официалния сайт на Макаби. 

"След една година зад граница се завръщам в Израел с голям апетит да успея в най-големия клуб в Израел и в клуба, който ме желаеше повече от всеки друг. Миналата година спечелиха шампионата и играх в груповата фаза на Лига Европа и намерението ми е да продължа да правя точно това. Трябва да работим здраво, за да се случи това. Очаквам с нетърпение да се срещна с треньорския щаб и с футболистите, с някои от които се познавам много добре" - споделя Битон за клубния сайт. 

От Макаби посочват, че той има 3 гола в 27 мача за Лудогорец, като споменават и постиженията му, за които и самият той сподели. За сделката става ясно само минути, след като от Лудогорец привлякоха четвърти нов играч - холандец с богата визитка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички