Клубове от Висшата лига с интерес към бивш играч на Лудогорец


Клубове от Висшата лига с интерес към бивш играч на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Шалке 04

2168 0

Жуниор Кайсара, който е бивш футболист на Лудо­горец, е пред трансфер във Висшата лига на Англия. Медиите на Острова ("Сън") информират, че играчът на Истанбул Башакшехир е сериозно сле­ден от Уест Хем и Уест Бромич. Ситуация­та следи и руският шампион Зенит Санкт Петербург, но бразилецът предпочита да отиде в Премиършип.

Той игра у нас в периода 2012-2015 година. Оце­няван е на около 3 милиона паунда, а евентуален негов трансфер на Ос­трова щял да бъде улеснен от факта, че разполага и с български паспорт. "Чуковете" повече няма да разчитат на Пабло Сабалета, което означава, че мениджърът Дейвид Мойс ще разполага на десния бек единствено с Райън Фредерикс. На свой ред новакът в елита на Англия, който е воден от Славен Билич, съ­що стяга селекция и се ин­тересува от 31-годишния бранител.

Той наскоро стана шампион на Турция с отбора на Истанбул Б, но отпадна в Лига Европа за сметка на ФК Копенхаген, пише "Тема спорт". "Жуниор не е висок, но е бърз и впечатляващ с топ­ката, включвайки се на­пред", хвалят го медиите в Англия. След като игра в Лудогорец, Кайсара имаше престой и в Бундеслигата с Шалке 04.  А междувременно от Будучност демонстрираха увереност и заявиха, че няма страх от Лудогорец и няма кой да ги спре.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички