Обсаденият Петричев: Феновете на Ботев? Нормална реакция


Обсаденият Петричев: Феновете на Ботев? Нормална реакция

1364 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, който бе обграден от фенове на "Ботев" (Пловдив) и в продължение на час не можеше да напусне базата в Коматево, където неговият тим удари домакините с 3:1, намери доблест и кураж да похвали организаторите на мача и да не осъжда привържениците.

"Когато на нашите момчета им е трудно, няма как да не съм с тях. Не е стояло под въпрос, че няма да съм на мача", заяви шефът пред "Канал 3".

Той бе изведен с помощта на кордон от полицаи, тъй като феновете на "Ботев" се канеха да го нападнат.

"Единствено искам да кажа, че благодаря на организаторите на мача, имам предвид ръководството на Ботев, за европейското отношение и опита всичко да мине нормално. Моята сигурност не беше застрашена по никакъв начин. Нормални реакции на хората, които виждаме по стадионите. Не мисля, че като мач и поведение сме провокирали някого. Така че драма няма", заключи Петричев.

"Благодаря на момчетата. Въпреки че играха тежък мач с Левски, излязоха с настроение и взеха това, за което бяхме дошли", добави директорът.

Запитан защо от клуба не са отговорили на изпълнената с цинизми декларация на Литекс, Петричев заяви: "Моят стаж като преподавател е много малък, за да мога да коментирам подобна творба. Това е една изящна словесност, която няма как да коментирам".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички