Шеф в Лудогорец се ядоса: Покажете ми тоя дето ще каже на футболистие да легнат


Шеф в Лудогорец се ядоса: Покажете ми тоя дето ще каже на футболистие да легнат

1881 0

Изп. директор на Лудогорец Ангел Петричев реагира остро на появили се спекулации, че шампионите са дали мача с "Левски" (0:1), за да спасят сезона на "сините". Както е известно с гол на Антонио Аниете в последната минута на реванша столичани се класира на финал за купата, където имат последен шанс за се преборят за участие в Лига Европа.

"Искам да се запозная с този майстор дето ще отиде в съблекалнята при тези момчета и ще им каже: Лягайте! Ще има голяма еМОЦИя", написа написа Петричев в профила си във "Фейсбук".

Съмненията тръгнаха от факта, че при отменения гол на Марселиньо в 83-ата минута , гостите не оспориха решението на съдията Ивайло Стоянов.

След загубата самият Петричев обяви, че няма да се създават драми заради отпадането от турнира и пожела успех на "Левски" във финала срещу Черно море, което не беше изтълкувано като европейско поведение, каквото може би се опита да демонстрира шефът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички