Полицаи спасиха шеф на Лудогорец от бой в Коматево


Полицаи спасиха шеф на Лудогорец от бой в Коматево
Снимка: БГНЕС

2007 0

Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев отново имаше неприятности с феновете на "Ботев" (Пловдив). След последния съдийски сигнал на мача между двата отбора, шефът на разградчани се оказа блокиран на трибуните. Група фенове на "жълто-черните" го чакаха пред стълбите, по които той трябваше да излезе, видя PlovdivDerby.

Наложи се полицията да ги разпръсне, за да може Петричев да напусне стадиона. Тийммениджърът на пловдивчани Асен Караславов пък направи опит да озапти гневните привържениците, но претърпя провал. Бившият футболист отнесе множество обиди и се отказа да помага на своя колега.

По време на самия двубой двама привърженици на "Ботев" се опитаха да нахлуят на терена, тъй като бяха недоволни от решенията на главния съдия.

Преди време Петричев имаше друга проблематична среща с привържениците на Ботев, на която беше наплют. Интересно е да се отбележи, че преди мача Петричев пусна пари в кутията, която феновете на "Ботев" бяха оставили на стадиона в Коматево. Целта е да се съберат средства за фен на тима, който се нуждае от помощ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички