Новина от Острова: Трикратен шампион на Англия пожела Кирил Десподов


Новина от Острова: Трикратен шампион на Англия пожела Кирил Десподов
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

4945 0

Звездата на Лудогорец  Кирил Десподов е обект на интерес за английския Блекбърн Роувърс. Новината, касаеща българския национал, се появи в акаунт в „Туитър“, следят отблизо случващото се в шампиона на Англия за сезон 1994/1995.

„Кирил Десподов е български професионален футболист, който играе за Лудогорец и националния тим на България. Той предимно играе като крило, но може и като нападател“, пише още в информацията по темата.

Любопитното е, че след края на сезона и самият Десподов обяви, че желае отново да осъществи трансфер в чужбина. Вероятно думите му не са плод на случайност.

Припомняме, че Десподов вече има един неуспешен престой зад граница в кариерата. ЦСКА го продаде на италианския Каляри през 2019 година. Клубът от Ботуша го преотстъпи в Щурм Грац, а след това се озова в Разград

Блекбърн, който е трикратен шампион на Англия, в момента се подвизава в Чемпиъншип. Клубът е амбициран да се завърне отново във Висшата лига, след като вече 11 години е извън елита.

През миналия сезон „розите“ се разминаха с плейофите за Висшата лига заради по-лошата си голова разлика от Съндърланд.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ВИДЕО: Лудогорец влиза в битка за голаджия от острова на Афродита

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички