Десподов за "кочината": Не сме ние, някой може би е минал, дръпнал масата и всичко е паднало


Десподов за "кочината": Не сме ние, някой може би е минал, дръпнал масата и всичко е паднало
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3978 0

Капитанът на националния отбор по футбол на България Кирил Десподов говори на пресконференция преди срещата със Сърбия. "Лъвовете" имат 1 точка от 3 мача и се изправят срещу фаворита в групата в дуел на "Хювефарма Арена" в Разград.

Още първото, за което футболистът на Лудогорец трябваше да говори, бе обвинението от Литва, че българите са оставили пълна кочина в съблекалнята си след мача между двете страни (завършил при равенство 1:1).

"Напълно съм съгласен със старши треньора, утре ни очаква най-добрият отбор в групата с изключителни футболисти и индивидуалности. Най-важното е ние как ще играем и какво ще направим. Трябва да се фокусираме върху това нещо.

Няма да се обяснявам много, но искам да кажа и да защита нашите домакини и масажисти. Ние досега никога не сме оставяли съблекалнята по този начин. Имаше една маса по средата в съблекалнята и бяхме оставели всичко там. Никога не можем да се отнесем така към храна, не сме такива хора. Някой може би е минал, дръпнал тази маса и всичко е паднало. Не знам кой е снимал, но няма как да се случи такова нещо. Ние сме хора и професионалисти" - сподели по темата той.

В заключение Кирил Десподов призна, че отборът на България не е фаворит срещу Сърбия, но и го отбеляза като нещо хубаво. Той заключи и че футбол със страх не се играе.

"Ние не сме фаворити утре, но може би това е по-добре и за нас. Срещу Литва изиграхме добър мач, резултатът не беше такъв, голът ни липсваше, но ако вложим същата енергия и ако играем така, мисля, че ще имаме успех утре.

Футбол със страх не се играе. Всички са на по 19-20 години, трябва да играят със самочувствие и да дадат най-доброто от себе си. Това са мачовете, в които да покажат дали са готови за големия футбол. Трябва да има и търпение, защото не всеки не се влияе хората какво пишат. Това е, което искам да кажа" - допълни той.

Срещата е на "Хювефарма Арена" в Разград и ще започне в 21:45 часа българско време. Ще можете да следите квалификацията за Евро 2024 България - Сърбия НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички