Новият вратар в Лудогорец Кристиян Кахлина: Сега подражавам на Тер Щеген, а преди на Буфон


Новият вратар в Лудогорец Кристиян Кахлина: Сега подражавам на Тер Щеген, а преди на Буфон
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1270 0

Новият вратар на Лудогорец Кристиян Кахлина бе официално представен от клуба. Той идва при "орлите" под наем до края на сезона с опцията да бъде закупен за постоянно след това. Кахлина призна, че старши треньорът Валдас Дамбраускас е основната причина, поради която е избрал да премина при разградчани.

"Лудогорец е най-добрият отбор в България. Работил съм с Валдас Дамбраускас девет месеца в Горица, който сега води Лудогорец и знам методите му на работа. Имахме добри резултати и чудесна комуникация. Сега имам възможността да дойда тук. След като съм в Лудогорец, съм готов да бъда титуляр, защото това е причината да пристигна. Това е добра възможност за мен да се развия и да направя крачка напред. Искам да се боря и да се доказвам в този клуб.

Първо, най-важното решение при мен бе треньорът, който ми се обади. Приех веднага, защото знам неговите методи, тренировки. Може да не знам играчите, но знам какво той иска от тях. Смятам, че това е най-важното за един вратар – да вижда какво иска треньорът от него. Идвам за три месеца под наем, но ако не беше Валдас Дамбраускас, може би нямаше да подпиша. Тук съм заради неговата покана" - сподели Кахлина.

Освен това, стражът посочи и своите фаворити на този пост: "Сега подражавам на Тер-Стеген, а преди на Буфон. За мен стилът на германеца е отличителен и това е моделът, който следвам".

Междувременно в Италия следят изкъсо представянето на Кирил Десподов в Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички