Новият в Лудогорец - Тисера, доказан голаджия, но и потенциален рушител на дисциплината


Новият в Лудогорец - Тисера, доказан голаджия, но и потенциален рушител на дисциплината
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

4243 0

Новият нападател на Лудогорец Матиас Тисера не се показа в най-добрата си светлина преди трансфера в българския клуб. Аржентинецът показа, че може да създаде сериозни проблеми на Анте Шимунджа и ръководството с липсата си на дисциплинираност.

Както Sportlive.bg вече писа, 25-годишният футболист извиваше ръцете на своя бивш вече клуб Атлетико Платензе, за да го пусне в Разград. Първо той отказа да се явява на тренировки и след това спря да вдига телефона на представители на клуба. Всичко това с цел да ги накара да приемат офертата на българския шампион.

Тези дни голямото аржентинско спортно издание "Ole" пише още нещо смущаващо за Тисера. Оказа се, че той сам се е откупил от Платензе, по всяка вероятност със средства, предоставени му от Лудогорец. Сумата е милион долара. След като се е споразумял с клуба за предсрочно прекратяване на договора му (изтича в края на годината), аржентинецът е трябвало да се яви лично пред нотариус и да подпише нужните документи.

Матиас обаче не е направил това, а е отпътувал за България, без да уведоми клуба. Той е изпратил свой приятел да разпише документите, след като вероятно го е упълномощил.

Така нападателят, който е голмайстор на шампионата в последния сезон, даде сериозни заявки, че не уважава авторитети, дори тези, които му плащат заплатата. Ето какви бяха първите му думи като играч на Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички