Желан от Лудогорец изнудва клуба си да го продаде в Разград


Желан от Лудогорец изнудва клуба си да го продаде в Разград
Снимка: Getty Images

2241 0

Едно от желаните попълнения от Лудогорец - Матиас Тисера, е в обтегнати отношения със своя клуб Атлетико Платензе. Нападателят нарушава клубната дисциплина, защото настоява да бъде продаден на всяка цена. Вариантите за продължаване на кариерата му са Мексико и в българския шампион.

Тисера е напуснал клуба по лични причини миналия петък, 28 януари, и досега не се е върнал към тренировки, пишат медии в Аржентина. Оттогава ръководството се опитва да разговаря с него, за да го убеди да се върне на разположение на клуба, но той не го прави. След като се е върнал към тренировки с тима на 3 януари, нападателят е отсъствал отново заради заразяване с коронавирус. Той се е върнал в своя град и не се е върнал в установения срок. Аржентинецът не е поискал да се готви с дубъла на Атлетико и е изразил твърдото си желание да бъде продаден.

От клуба съобщават, че са склонили да продадат Тисера, стига да бъдат изпълнени минималните условия и гаранции за това. Затова от Атлетико са отхвърлили офертите от Мексико и от Лудогорец, тъй като те не са отговаряли на клубните условия. Играчът и обкръжението му в същото време са били настойчиви в желанието си клубът да приеме предложените условия. Матиас Тисера има договор с Атлетико Платензе до 31 декември 2022 г. През ноември той е отхвърлил предложение за нов договор с клуба. Ето колко се твърди, че е предложил Лудогорец за нападателя. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички