Преди реванша с Астана: Ивайло Петев е наясно как Лудогорец често допуска голове


Преди реванша с Астана: Ивайло Петев е наясно как Лудогорец често допуска голове
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1276 0

Старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев говори на пресконференция преди реванша с Астана от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Както е известно, "орлите" загубиха първата среща с 1:2, но сега предстои реванш в Разград.

Специалистът е наясно какво трябва да се промени в отбора в сравнение с първия сблъсък. В същото време сподели мнение, че Астана няма да изглежда по различен начин, тъй като си има изграден от години стил.

Петев знае какво трябва да промени Лудогорец

"Нещото, което трябва да подобрим, е играта с топката. Там бяхме вяли и допуснахме грешки. Това е основното нещо. Най-важното е да забравим какво е било преди и да се съсредоточим. Да покажем дух за победа и да искаме повече от противника победата. Играхме добре с ЦСКА, но мачът е в историята, трябва да го забравим.

Нов мач, ново предизвикателство и важното е да сме гладни за успеха. Не мисля, че Астана ще изглежда по различен начин. Там има изграден стил от доста години. Важно е ние по какъв начин ще действаме и какво ще правим. Имам увереност, че може да решим всичко в редовното време" - започна той.

Петев бе запитан и за състоянието на Серджио Падт и Доминик Янков, но отговори, че на следобедната тренировка на тима ще стане окончателно ясно състоянието им и дали ще могат да играят. Освен това обърна внимание как тимът му често допуска попадения.

"Всеки ден обръщаме внимание на статичните положения в защита, защото допуснахме няколко гола по този начин. Надявам се да бъдем перфектни в този компонент и да няма пропуските, които имахме до момента. Основно нещо е постоянството. Отбор като нашия не бива да изпада в моменти, каквито имахме в определени мачове.

Играем на нормален тревен терен. Зад нас ще бъдат феновете. Дали ще играем с трима или четирима, ще видите утре. Обръщаме внимание на всяка една слабост дори и при получаването на картони. Където виждам грешка, обръщаме внимание и трябва да се подобряваме всеки мач" - завърши Петев.

В последния момент пък бе направена ключова промяна за реванша Лудогорец - Астана от Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички