Нов луд мач или разочарование в Европа за Лудогорец


Нов луд мач или разочарование в Европа за Лудогорец
Снимка: БГНЕС

2231 0

Тази вечер Лудогорец ще се опита да на­вакса изоставане от 0:2 след първия мач като гост в евротурнирите. В 21:30 часа на стадион "Лудо­горец Арена" зелените ще се опитат да заличат преднина­та на израелския Апоел Беер Шева в третия квалификационен кръг на Шампионска ли­га.

За да се стигне до това обаче Лудогорец ще трябва да покаже коренно различна игра от тази миналата седмица. Не го ли направи, може да се стигне и до катаклизми. Не само защото ще бъдат изпу­снати солидни приходи. Това ще е и поредното доказател­ство за игрово отстъпление от миналата година, което се вижда отчетливо. 

В средата на халфовата ли­ния Дерменджиев ще се довери отново на капитана Свето­слав Дяков и Абел Анисе. Проме­ни няма да има и в нападение. Играта ще връзва Марселиньо, а по крилата ще са Джонатан Кафу и Вандерсон. На върха на атаката ще играе румънецът Клаудиу Кешерю. Сисиньо и Джоди Лукоки до последно ще са под въпрос за срещата. Те имат шансове най-много да се доберат до 18-те за двубоя, но не и да започнат като титуля­ри.

Апоел пристигна още във вторник в България и идва тук не само за да пази преднината си от първия мач. Треньорът Бахар Барак пак няма да може да използва двете си най-голе­ми звезди - испанеца Исаак Куенка u централния нападател Бен Сахар. Те не пристигнаха в Разград. В състава обаче е при­влеченият чешки национал Томаш Пекхарт. Той придоби пра­ва за мача, а в събота дебюти­ра за тима в двубой за купата. Въпреки това е малко вероят­но Барак да изненада с него в титулярния състав. 

В пре­дишния кръг се вдигна за обрат срещу Жалгирис, но сега ще му е необходимо нещо още по-спе­циално. В противен случай ще участва в петъчния жребий на УЕФА като тим от Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички