Дерменджиев: Резултатът е негативен, но във футбола всичко е възможно


Дерменджиев: Резултатът е негативен, но във футбола всичко е възможно
Снимка: БГНЕС

1081 0

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев е оптимист преди реванша срещу Апоел Беер Шева от третия квалификационен кръг на Шампионска лига, въпреки че израелският тим спечели първата среща с 2:0. Реваншът е в сряда от 21:30 часа в Разград.

"Чака ни много сериозен и труден мач срещу добър противник. Резултатът е негативен за нас, но направихме сериозен анализ на играта и трябва да променим нещо, за да имаме краен успех", коментира Дерменджиев на пресконференцията преди двубоя. 

"Във футбола абсолютно всичко е възможно. Резултатът е негативен и срещу силен съперник, но мога да ви дам пример. Мачът със Звезда - след 2:2 у дома, там ни поведоха, но ние продължихме", допълни треньорът.

"Сисиньо тренира с отбора, а за Лукоки в последния момент ще видим дали ще може да играе. Футболистите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна. Рутината, която имаме в международните мачове ще ни помогне. Съперникът е много гъвкав, но ние сме подготвени за всичко и чакаме мача. Разчитаме и на публиката - нашите фенове са интелегентни", завърши Дерменджиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички