Новото попълнение на Лудогорец почерпил сериозно бившите си съотборници и треньори


Новото попълнение на Лудогорец почерпил сериозно бившите си съотборници и треньори

3033 0

Лудогорец се похвали с новото си попълнение - полякът Яцек Горалски, а той - с условията по договора. Пред полски медии халфът не скри, че е доволен от контракта с шесткратния шампион на България. Той не е пропуснал да почерпи и бившите си съотборници от Ягелония.

При последното посещение в съблекалнята на стария си клуб, 25-годишният футболист пристигнал с 30 бутилки марково уиски, които подарил на футболистите и щаба на тима.

"Исках да благодаря на треньора Михал Пробеж и на неговите асистенти. Именно той ме направи футболист, а знам, че не му беше лесно", споделя Горалски пред Onet.pl.

Според медиите в Полша, не малка роля в трансфера са изиграли и финансовите условия, предложени от Лудогорец. Трансферната сума на халфа е 1,5 млн. евро. За сравнение, той преминава в Яголония през 2015 г. срещу 100 хил. евро.

Заплатата на поляка при разградчани пък ще бъде 5 пъти по-висока от тази в бившия му клуб. В новия му договор са включени още луксозна кола и апартамент, споделя той.

"Прекарах две страхотни години в "Ягелония". Благодаря на феновете за тях! Но просто не може да откажеш на отбор, играл в групите на Шампионската лига и спечелил титлата на страната 6 пъти подред", категоричен е Горалски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички