Дерменджиев обяви какво е нужно на Лудогорец, за да стигне до обрат


Дерменджиев обяви какво е нужно на Лудогорец, за да стигне до обрат
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1383 0

Старши-треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев е убеден, че неговите възпитаници са напълно способни, за да стигнат до обрат срещу Апоел Беер Шева в сблъсъка между двата отбора от третия предварителен кръг на Шампионска лига.

В Израел българският шампион допусна поражение с 2:0 и изпусна куп възможности поне да вкара гол, който щеше да се окаже изключително важен. Сега "орлите" трябва да спечелят с три гола  разлика, за да се класират напред в турнира.

"Очаква ни много сериозен мач срещу добър противник. Резултатът е негативен за нас, но сме направили сериозен анализ на представянето ни. Трябва да направим сериозна промяна, за да осъществим обрат. Във футбола всичко е възможно. Спомняте си мачовете с Цървена звезда. В Разград завършихме 2:2. На реванша противникът поведе, но в крайна сметка ние победихме и се класирахме напред", сподели по време на пресконференцията си Георги Дерменджиев.

Лудогорец ще има почти всички свои звезди на разположение, като единствените, които по всяка вероятност няма да играят, са Джоди Лукоки и Сисиньо.

"Играчите знаят каква е цената на мача и мотивацията им е пределна. Има опасност от пренавиване, така че очаквам да бъдем по-нервни в началото. Но рутината, която натрупахме покрай мачовете в Европа, че ще окаже влияние. Апоел е много гъвкъв съперник, може да промени формацията си по всяко време. Ние обаче сме готови за това", добави Дерменджиев.

Мачът между двата отбора е в 21:30 часа и може да го следите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички