Няма милост: Лудогорец заменя основен играч с друг от Първа лига още зимата?


Няма милост: Лудогорец заменя основен играч с друг от Първа лига още зимата?
Снимка: Lap.bg

3143 0

Вратарят на Лудогорец - Серджио Падт, е изчерпал своя кредит на доверие на "Хювефарма Арена". Стражът ще продължи да отсъства от редиците на разградчани, пише "Мач Телеграф".

Какво се случи?

От информацията става ясно, че той няма да бъде реабилитиран след рама, който родният шампион "бра" в Дания при визитата си на Нордселанд. В двубой от групите на Лигата на конференциите "зелените" бяха разбити с 1:7.

Поражението предизвика нови катаклизми в клуба, който получи оставките както на целия спортно-технически щаб, така и на всички директори в тима. На този етап те все още не са приети.

Мерките

Не такъв обаче бе случаят с трио звезди на "орлите". Бърнард Текпетей, Оливие Вердон и Серджио Падт получиха наказание с изваждане от състава на Ивайло Петев.

Докато на първите двама бе простено и те ще бъдат на линия още за визитата на Арда, ситуацията със стража далеч не е такава. Той ще остане извън групата на наставника. 

Много е възможно нидерландецът вече да е изиграл последния си мач със зелената фланелка. Твърди се, че още през зимата той ще напусне клуба.

Като идеален негов заместник разградчани виждат друг вратар от Първа лига, ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички