Недялков: Ако Лудогорец играе както трябва, Левски и ЦСКА няма да застрашат титлата


Недялков: Ако Лудогорец играе както трябва, Левски и ЦСКА няма да застрашат титлата
Снимка: Yasen Georgiev / LAP.bg

1972 0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков изрази мнението си след успеха над Славия в отложена среща от 3-ия кръг в Първа лига. „Орлите“ спечелиха двубоя на стадион „Александър Шаламанов“ с 2:0.

Опитният защитник на разградчани сподели, че се чувства все по-добре. Недялков се възстанови от тежка контузия и от скоро е в игра. Той говори и за треньорската рокада в националния отбор на България.

МНЕНИЕТО НА НЕДЯЛКОВ

Никога не сме имали съмнения. Знаете, че Лудогорец винаги играе трудно тук. Славия е отбор, който може да направи проблем на всеки. Играхме разумно и изчакахме момента си. Въпрос на време е футболистите да разберат философията на г-н Дерменджиев. Виждате, че играем по-спокойно“, започна коментара си Недялков.

Надяваме се нещата да се подобряват в националния отбор с Илиан Илиев. Много важно е за нас националният отбор да върви напред. Футболистите в националния отбор трябва да играят в отборите си. Все още съм в процес на адаптация, защото не съм правил нужната подготовка. Изненадан съм от себе си в тези три мача“, продължи той.

„На всеки отбор му е неприятно да е догонващ. Малко или много има напрежение. Лудогорец е свикнал да играе под напрежение, но по-добре е да си на първо място“, каза още  защитникът.

Както всяка година Левски и ЦСКА винаги са били фаворити и винаги могат да направят достатъчно отпор на Лудогорец, за да се противопоставят на нашия тим и да застрашат титлата. Ако Лудогорец обаче играе, както трябва – няма да има проблем“, завърши Антон Недялков

А ето как героят на „орлите“ се закани на Фенербахче.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички