Георги Дерменджиев вече мисли за Лудогорец - Фенербахче: Обичам тези мачове, защото...


Георги Дерменджиев вече мисли за Лудогорец - Фенербахче: Обичам тези мачове, защото...
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2346 0

Наставникът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, бе изключително доволен от завоювания успех с 2:0 над Славия в отложен мач от третия кръг на Първа лига. Специалистът открои какво неговите възпитаници са направили по-добре и заговори за предстоящия мач с Фенербахче в Лигата на конференциите.

Доволният Дерменджиев

"Доволен съм от тактическата постановка и от тактическата игра на футболистите. Бяхме търпеливи и не направихме грешка. Два добри гола, с които взехме победата", започна специалистът.

"Той направи разликата с тези два гола, които видяхте, че бяха майсторски изпълнения. Този резултат е добър за нас".

"Има неща, които трябва да се подобряват, но ние трябва да поздравим играчите и след това ще коригираме останалото, за да подобрим играта".

"Ще повторя пак, че съм доволен, че играчите започват да разбират изискванията, които имам към тях и се представят много добре".

"Важно е самочувствието, важна е увереността и това те да повярват в себе си. Много пъти съм казвал (бел. ред. за мача с Фенербахче), че тези мачове ги обичам заради това, че отборът ще види до къде е стигнал. Ще играе срещу силен отбор и силни футболисти и ще видят какво е нивото им", сподели още Дерменджиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Героят за Лудогорец Квадво Дуа се закани на Фенербахче.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички