Готви ли отново изненади? Саша Илич е наясно със състава на ЦСКА за Лудогорец


Готви ли отново изненади? Саша Илич е наясно със състава на ЦСКА за Лудогорец
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2567 0

Наставникът на ЦСКА Саша Илич вече е наясно с какъв състав ще се изправи срещу Лудогорец в дербито на върха в Първа лига. Очаква се този път сръбският наставник да не прибягва до изненадите, а да заложи на всичко най-добро, с което разполага. Срещата е в събота от 20:15 часа в Разград.

Съставът, на който ще заложи Саша Илич

Под рамката ще е Бусато, а в защита след наказание и контузия се завръщат съответно капитанът Юрген Матей и Амос Юга, който вкара гола за ЦСКА при поражението с 1:2 срещу Лудогорец в Разград през есента. Триото в отбрана ще се допълва от Мено Кох, който бе титуляр в последните три двубоя и се представя на доста солидно ниво, информира "Тема спорт".

По фланговете ще действат Тибо Вион отляво и Турицов отдясно. Имаше притеснения относно травма на българския национал, но вече тренира пълноценно и е готов за Лудогорец.

Хайнц, Линдсет и Кареасо ще са в средата на терена, а на върха на атаката пък ще са голмайсторът на тима Дюкенс Назон, както и Маурисио Гарсес.  Двубоя в Разград пропускат Енес Махмутович заради наказание, както и Браян Морено, Жеферсон и Брадли де Нойер, които са с травми. Двубоят между ЦСКА и Лудогорец пък за трети път през сезона бе поверен на Георги Кабаков.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички