Поради огромен интерес: Лудогорец с важни промени за билетите за ЦСКА


Поради огромен интерес: Лудогорец с важни промени за билетите за ЦСКА
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

12424 0

Ръководството на Лудогорец е взело решение да промени начина на продажба на билетите за  предстоящия двубой срещу ЦСКА на "Хювефарма Арена".

Промените

Поради огромен натиск и желание от страна на "червените" запалянковци, "зелените" решиха да улеснят продажбата на ценните книжа и да предотвратят потенциално напрежение. От информацията става ясно, че първоначалното решение те да се продават само в деня на мача и на една каса няма да бъде спазено.

Вместо това, разградчани отварят касите още в сряда (17.05). Така "армейските" запалянковци ще могат да се сдобият с до 3 пропуски до деня на мача от 10 до 18:00 часа на улица "Васил Левски". Тяхната продажба онлайн обаче все пак беше забранена.

Ето какво съобщиха от ЦСКА по повода:

"Поради изключително големия интерес на хиляди фенове на ЦСКА да подкрепят отбора в дербито в Разград и за да се улесни цялостната логистика, домакините от Лудогорец решиха да започнат от днес продажбата на билетите за армейските привърженици.

Това ще става на касата на улица "Васил Левски" от 10:00 до 18:00 часа в дните сряда, четвъртък и петък, като всеки желаещ ще може да закупи до 3 пропуска на цена от 10 лева.

В деня на мача (събота), билетите за "червената" публика ще се продават само на касата пред Сектор "Г" на стадион "Хювефарма Арена" от 12:00 часа на обяд до началото на срещата.

Както вече е известно, онлайн билети за двубоя НЯМА да се продават!

НЕКА ЗАЕДНО ДА ПОДКРЕПИМ НАШИТЕ МОМЧЕТА!

САМО ЦСКА"!

С какъв брой пропуски разполагат "армейците"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички