Крушарски: Томаш да беше казал, че сме го накарали да пусне младежи с Лудогорец - така ще е и с ЦСКА


Крушарски: Томаш да беше казал, че сме го накарали да пусне младежи с Лудогорец - така ще е и с ЦСКА
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4992 0

Христо Крушарски, който е един от собствениците на Локомотив Пловдив, даде любопитно интервю. В него засегна и темата за старши треньора на отбора Александър Томаш. Той обясни за какво се е притеснявал да говори Томаш след срещата с Лудогорец.

Тогава наставникът на няколко пъти подчерта, че ще каже нещо, което не иска да споделя, както и че трябва да преспи. Оказва се, че е визирал факта, че ръководството е поискало от него да използва младежи срещу Лудогорец.

Това е било и едно от основните изисквания, които от високите етажи в Локомотив Пловдив са искали от Томаш - да налага младите футболисти и все повече от тях да присъстват в първия отбор.

"За мен Томаш върви в правилната посока, стига да направи това, което му казвам. Ние не му влизаме в подреждането на състава, но трябва да се види – всички говорим за българския футбол разни врели-некипели. Никой обаче не създава, много млади ще си отидат, без да са изгряли. На треньора понякога трябва да му наложиш ветото. Аз съм минал през много треньори и само с Тунчев не съм имал пререкания, защото е твърде интелигентен.

Имал съм пререкания и с Бруно, и с Томаш, докато не се намесих. Във футбола може да се изкара пари от стока. Стоката са играчите. Тези деца долу трябва да видят, че стълбището е и за тях отворено" - започна Крушарски.

След това обясни, че ще процедира по същия начин с младежите и срещу ЦСКА. Той не видя причина защо Томаш не е казал в прав текст, че са изискали от него да пусне младежи.

"Седи на горещ стол Томаш. Като иска да е треньор, да осъзнае какво му казах. Дай да видим къде са младите. Ако се раздвоява, проблемът си е негов. Предполагам, че това го е панирало. Да излезе и да каже: "Собствениците ме накараха да пусна младежи". Какво му пречи? Някой ще му отреже езика?! И двамата му го казахме с Адам. Искаме да видим как са младежите, без значение съперника.

Срещу ЦСКА също с всички юноши ще играем. Затова не се прави дете на мегдан – всеки дава акъл и коментира неща, които не разбира. Изчистих Локомотив от всички петна, някак не е сериозно някой да хвърля нещо по нас" - завърши Крушарски за "Домът на футбола".

Припомнете си точните думи на Александър Томаш след загубата за Локо Пловдив от Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички