"Не знам дали друг клуб в България го е правил": Караманджуков похвали Лудогорец с постижение


"Не знам дали друг клуб в България го е правил": Караманджуков похвали Лудогорец с постижение
Снимка: Ludogorets.com

3384 0

Спортният директор на българския футболен шампион Лудогорец - Георги Караманджуков, разкри пред БНТ за постижение на "орлите", за което той не мисли, че друг клуб в България го е правил.

Коментарът на Караманджуков

Разградчани се сбогуваха с двама от ключовите си футболисти - капитана Кирил Десподов и голмайстора Игор Тиаго, които бяха продадени съответно на ПАОК и Брюж, а по думи на Караманджуков общите постъпления в касата на "орлите" от летния трансферен прозорец са близо 14 милиона евро.

"Не знам дали друг клуб в България го е правил това нещо. За два месеца в касата на клуба влизат близо 14 милиона евро, даже може би и повече с бонусите. Сигурен съм, че Лудогорец няма да бъде по-слаб. Все повече футболисти искат да дойдат при нас, защото продаваме добре, продаваме на сериозни клубове. Такъв е и ПАОК. Гръцкият клуб показа уважение към собствениците, към Лудогорец, към самия Кирил. Почти на 95 процента изпълниха условията", съобщи Караманджуков.

"Ще се опитаме да го заменим (бел. ред. Десподов). Вече работим по въпроса. Има одобрен вариант. И аз, и Ивайло искаме да имаме повече българи, което ще е добре за обстановката в съблекалнята. Вече двама българи от школата играят в отбора. Дай Боже в близките 2 години в състава да има 6-7 основни състезатели, които са българи", добави още специалистът.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Кирил Десподов даде обещание на Лудогорец и отправи думи към феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички