"Не можех да постъпя така с боса на Лудогорец" - Кешеру отклонил оферта от ПАОК заради уговорка с Кирил Домусчиев


"Не можех да постъпя така с боса на Лудогорец" - Кешеру отклонил оферта от ПАОК заради уговорка с Кирил Домусчиев
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

2882 0

Бившият нападател на Лудогорец Клаудио Кешеру даде интервю пред румънското издание "Playsport", в което разкри, че съжалява, че през 2019 година не е осъществил трансфер в гръцкия гранд ПАОК.

Футболистът с най-много попадения в историята на "орлите" (139) напусна Разград през миналото лято, но от думите му сега става ясно, че пред 2019 г. е можел да облече екипа на солунския тим. Кешеру е имал голямо желание да работи с треньора Разван Луческу, но уговорка със собственика на Лудогорец - Кирил Домусчиев, не му е позволила да постъпи некоректно с българския клуб.

"Най-много съжалявам за това, че не преминах в ПАОК през 2019 година, защото много, много исках да работя с Разван Луческу. Офертата дойде два или три дни преди първия официален мач на Лудогорец за новия сезон. Имах уговорка със собственика на българския клуб да му съобщя месец преди началото на кампанията, ако получа предложение и поискам да напусна", разказа 35-годишният Кешеру и допълни:

"Знам, че в света на футбола дадената дума не винаги се изпълнява, но аз винаги съм се старал да го правя. Не можех да постъпя така с боса на Лудогорец само два дни преди старта. Просто нямах избор! Дори Разван Луческу ме разбра и прие решението ми. Но какво беше в душата ми... няколко дни не бях на себе си... винаги съм се чудел какво щеше да стане, ако...". 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъла отсече пред SportLive: Лудогорец може да шокира Рома и в Рим! Разградчани имат шансове да играят в Европа и през пролетта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички