Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев се срещна с бивш президент на САЩ и жена му


Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев се срещна с бивш президент на САЩ и жена му
Снимка: Ilian Telkedzhiev LAP.bg

2813 0

Собственикът на българския гранд Лудогорец - Кирил Домусчиев, се е видял с бившия президент на САЩ Бил Клинтън (1993 - 2001) и жена му Хилари, по време на среща, която е била фокусирана върху "разрешаване на глобалните климатични проблеми".

С пост в социалните мрежи, бизнесменът благодари за получената покана и възможността да говори "пред лидери от бизнеса и гражданското общество" и допълни, че е споделил като пример успеха, чрез който "ръководената от мен компания Huvepharma се стреми към нетно нулево-въглеродно въздействие".

Ето какво написа Домусчиев в профила си във Фейсбук:

"Сигурността в осигуряването на храна за населението е един от глобалните проблеми на нашето време.

Изказвам благодарност на Президента Бил Клинтън и Секретаря Хилари Клинтън за поканата им да говоря пред лидери от бизнеса и гражданското общество на срещата @clintonglobalinitiative 2022.

За мен беше удоволствие да се присъединя към ръководената от Президента Клинтън кръгла маса на Clinton Global Initiative (CGI) по тема фокусирана върху разрешаване на глобалните климатични проблеми. На срещата споделих като пример успеха чрез който ръководената от мен компания Huvepharma се стреми към нетно нулево-въглеродно въздействие, без това да повлияе на растежа и стабилността на глобалния и бизнес.

Като член на Консултативния съвет на CGI ще продължа да работя и защитавам позициите изказани от мен на този глобален форум и приканвам колегите си да поемат също ангажименти за разрешаването на глобалните предизвикателства чрез иновации и лидерство".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Майкъла отсече пред SL: Лудогорец може да шокира Рома и в Рим! Разградчани имат шансове да играят в Европа и през пролетта

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички