"Напрежението е по-голямо върху Лудогорец" - коментар от Роман Прохазка преди мача в Словакия


"Напрежението е по-голямо върху Лудогорец" - коментар от Роман Прохазка преди мача в Словакия
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

1111 0

Тази вечер (30-и ноември) Лудогорец гостува на Спартак Търнава в мач от 5-ия кръг на груповата фаза в турнира Лига на конференциите, който ще започне в 22:00 ч. (българско време).

Бившият футболист на Левски и настоящ на словашкия клуб - Роман Прохазка, даде интервю пред "Gong" в часовете преди сблъсъка:

"Очакванията ми са да се получи един интересен мач пред пълни трибуни и екзалтирани фенове. Надявам се да има добра атмосфера и да стане хубав мач, който да зарадва, както феновете, така и да си го изживеем ние, футболистите на терена", заяви той в началото и след това допълни:

"Вярвам, че сега сме по-опитен, по-мъдър и по-рутиниран състав спрямо загубата с 0:4 от Лудогорец в Разград, но това е опасен и класен съперник, който има отлични изпълнители особено в атака – по крилата и в центъра на терена. Очаквам да запълним средната част на терена и да не им даваме да ни надиграват. Със сигурност сме по-добър и по-опитен състав от онзи мач и се надявам, че резултатът ще бъде различен".

"Напрежението е по-голямо върху Лудогорец, тъй като се бори за излизане от групата. Има натиск и очаквания към нас. Феновете ни искат да постигнем най-после успех и пред тях, но това е Лига на конференциите, където всеки иска да победи и да играе силно, важното е да стане интересен мач".

"Победата на Лудогорец над Фенербахче само доказва, че това е много класен отбор с добри футболисти и със сигурност ще имат самочувствие в това гостуване на Търнава. Но и нашето равенство в Дания с Нордселанд ни увеличи самоувереността, така че ние също влизаме с големи очаквания", изтъкна за финал 34-годишният Прохазка.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Оптимизъм и готовност: Якуб Пьотровски разкри какво ще се случи на Спартак Търнава - Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички