Дерменджиев: Искам футболистите да бъдат много търпеливи и развоят в групата да е в наша полза


Дерменджиев: Искам футболистите да бъдат много търпеливи и развоят в групата да е в наша полза
Снимка: ludogorets.com

1112 0

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев даде официална пресконференция преди гостуването на Спартак Търнава в Лигата на конференциите. Двубоят е утре от 22 часа.

Срещата в Словакия се очертава като възлова за амбициите на родния хегемон да продължи към елиминациите. В момента „орлите“ са трети в Група „Н“ с актив от 6 точки.

В Разград българският отбор спечели с категоричното 4:0. Дерменджиев каза, че ще иска от играчите си да бъдат търпеливи по пътя към успеха.

ИЗКАЗВАНЕТО НА ДЕРМЕНДЖИЕВ

След мача с Фенербахче се появи шансът отборът да излезе от груповата фаза, ще се опитаме да направим това нещо. Настроението е добро, няма напрежение. Мачът със Славия е зад гърба ни. Те ще играят много спокойно, защото нямат шанс, а ние няма да бъдем толкова напрегнати. Искам от футболистите да бъдат много търпеливи“, започна брифинга си Дерменджиев.

„Спас Делев в последния момент беше с температура, затова не пътува с отбора. Всички други са на разположение, за здравите става въпрос, не за контузените.“, продължи той.

В момента изграждаме малко по-различен стил. Играчите започват да разбират за какво става въпрос. Това са два различни мача. Победата в първия беше добра и заслужава адмирации, но сега ще е много различно. Те ще играят по друга система от първия мач. Техният треньор използва различни системи на игра. Последните пет мача са във възход, направиха равен с Нордселанд“, заяви опитният специалист.

„Ще се опитаме да се противопоставим и да оползотворим слабите страни, които видяхме. Иска ни се развитието на цялото събитие да е в наша полза, но всичко зависи от нас. Гледаме да направим максимума. Това са мачове на надлъгване, защото са важни точките“, завърши Дерменджиев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала каза защо Лудогорец падна от Славия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички