Само чудо ще спаси аутсайдера от Лудогорец, НО: "Орлите" жестоко подценени


Само чудо ще спаси аутсайдера от Лудогорец, НО: "Орлите" жестоко подценени
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Официален сайт на Лудогорец

19430 0

Българският шампион Лудогорец възроди шансовете си за класиране за елиминациите в Лигата на конференциите, след като в последния кръг успя да победи суперфаворита в групата Фенербахче с 2:0. В последния кръг разградчани ще се изправят (по всяка вероятност) в решаващ спор с Нордселанд, от който загубиха исторически с 1:7 във втория кръг.

Какъв е шансът на Лудогорец да изпревари Нордселанд и Фенербахче и да спечели групата?

Преди това обаче те трябва да спечелят срещу аутсайдера Спартак Търнава, като ако и Фенербахче надделее над датчаните, тогава "орлите" ще бъдат облагодетелствани и от равенство в последния мач. И въпреки внушителната победа в последния кръг остават подценени от специалисти и анализатори. Това се потвърждава и от платформата за онлайн спортни залози efbet.

Разбира се, че тя определя Фенербахче като фаворит за първото място - коефициентът това да се случи е 1,22. Изненадващо или не обаче, Нордселанд е с по-добри шансове на хартия след турците. Ставката за тях е 7,80, докато за разградчани да завършат първи - 8,80.

Лудогорец ще бъде повече от щастлив и от втората позиция, а за целта трябва първо да победи Спартак. Победата за "орлите" като гост срещу този съперник бе трето поражение от три гостувания на словаците в България. Българският шампион ще търси едва второ участие в елиминации в европейските клубни турнири за последните осем случая, в които са в групи на турнир от УЕФА. Важно е да се отбележи, че тези осем участия са поредни.

Лудогорец няма право на грешка срещу Спартак Търнава в Лигата на конференцитие

Ще бъде любопитно дали отново Якуб Пьотровски ще блести с попадения. Той има общо три до момента в групите, с което разполага с повече от целия отбор на Спартак Търнава, които са с едва две. При първата им среща именно полякът се разписа на два пъти.

Любопитен факт е, че няма по-резултатни мачове от тези на Лудогорец в групите на Лигата на конференциите през този сезон до момента. Паднали са общо 18 попадения, което прави средно по 4,5 на мач. Коефициентът на efbet за над 4,5 попадения между Спартак Търнава е 5,00.

Ставката пък за това футболистите на Георги Дерменджиев да постигнат така важния успех е 1,81, докато тази за триумф в полза на домакина от Словакия е 4,20. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,00. Те се изправят един срещу друг днес (30.11) от 22:00 часа българско време.

Именно тогава ще стартира и битката между Нордселанд и Фенербахче в Дания. Там коефициентът на efbet за победа в полза на домакините, с която ще излязат на първото място, е 2,80. Ставката пък за успех в полза на Фенербахче е 2,45, а пазарът за равенство е оценен на 3,60.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

https://www.efbet.com/

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички