Най-скъпото попълнение на Лудогорец е с контузия и е аут за важни сблъсък с Олимпия (Любляна)


Най-скъпото попълнение на Лудогорец е с контузия и е аут за важни сблъсък с Олимпия (Любляна)
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

2902 0

Лудогорец не стигна до желан резултат в първия мач срещу Олимпия (Любляна), завършвайки 1:1 у дома. Това означава, че разградчани нямат право на никакви грешки в Словения, ако не искат рано-рано да се сбогуват с Шампионска лига.

Проблем пред Петев преди реванша

В реванша обаче отборът на Ивайло Петев ще бъде без най-скъпото си попълнение - Квадво Дуа, пише "Тема спорт". 26-годишният швейцарец с ганайски корени получи контузия в самото начало на двубоя на "Хювефарма Арена".

Първоначалната диагноза е, че той е увредил връзки на ставата. Днес на централния нападател предстоят пълни медицински изследвания. Те ще покажат колко дълго ще отсъства от игра. Настроенията обаче са, че със сигурност пропуска ответния сблъсък със словенците. Мачът на стадион "Стожице" в Любляна е на 1 август, вторник, от 21:00 часа.

Квадво Дуа бе привлечен за заместник на продадения на белгийския Брюж за 7.9 милиона евро бразилец Игор Тиаго. 26-годишният футболист пристигна от Нюрнберг. Местните медии разкриха, че за правата на играча клубът от Втора Бундеслига ще получи 3 милиона евро. Очаква се скоро да дебютира и Ноа Сонко Сундберг, който разкри, че трансферът му от Левски е станал светкавично.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички