Най-добрият чужденец в Лудогорец - Бернард Текпетей, призна, че е искал да напусне


Най-добрият чужденец в Лудогорец - Бернард Текпетей, призна, че е искал да напусне
Снимка: БГНЕС

3604 0

Една от големите звезди на Лудогорец Бернард Текпетей е обмислял да напусне клуба. За това призна самият той пред Wontumi FB, цитиран от Footballghana. Както е известно, именно Текпетей бе избран за най-добър чуждестранен играч у нас по време на церемонията "Футболист на годината".

"Имам много оферти. Планирах да напусна Лудогорец, но за съжаление, едно от крилата се контузи и клубът не бе склонен да ме продаде.

Ще дам максимума от себе си и ще осигуря много добро представяне. Скоро летният трансферен прозорец ще бъде отворен и с още голове и здрава работа други клубове ще дойдат да ме искат" - споделя той според изданието.

Лудогорец изостава с една точка от лидера във временното класиране на Първа лига ЦСКА. "Орлите" тепърва ще играят и 1/16-финал за Лигата на конференциите, където ще срещнат за съперник белгийския Андерлехт.

Преди да излязат за европейските си битки разградчани гостуват във Варна на Спартак. Преди двубоя пък наставникът Димитър Димитров-Херо, бивш треньор на Лудогорец, се закани на "орлите".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички