Моци засили спекулациите за Чочев и призна, че Лудогорец е вдигнал самочувствието си


Моци засили спекулациите за Чочев и призна, че Лудогорец е вдигнал самочувствието си
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

5083 0

Лудогорец замина за Швейцария, където в четвъртък (15 февруари) му предстои гостуване на местния Сервет. Двата отбора се изправят един срещу друг на 1/16-финалите от Лигата на конференциите. Реваншът е след седмица на "Хювефарма Арена" в Разград.

При заминаването от летището във Варна говориха някои фигури от клуба. Сред тях бе и спортно-техническият директор на "орлите" Козмин Моци. Той пък не отрече за полузащитника на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев, за когото се спекулира, че е близо до трансфер в Лудогорец.

"Ще направим всичко възможно да се върнем в България с добър резултат. Суперкупата на България е важна за самочувствието на момчетата - трофей е. Мисля, че се вдигна малко самочувствието на момчетата след победата. Първи мач за годината и трофей. Ивайло Чочев ли? Когато нещо е на 100%, ще го разберете" - заяви пред медиите на място.

Още: Главен съдия от Словакия ще празнува рождения си ден по време на Сервет Женева - Лудогорец

При заминаването говори и централният бранител Георги Терзиев. Той подчерта, че съперникът е класен, въпреки че не е толкова известен за футболната общественост. Все пак отбеляза и опита, с който разполага българският шампион.

Георги Терзиев говори преди мача на Лудогорец срещу Сервет

Георги Терзиев говори преди мача на Лудогорец със Сервет

"Тези сблъсъци в Европа са изключително важни. Анализирали сме съперника добре и се надявам, че ще изиграем добър мач и ще се върнем с положителен резултат. Сервет е доста непознат отбор за футболната общественост, но те игрово са доста добре.

Гледаме ги няколко дни Изключително добър отбор са. Не мисля, че един мач може да разклати даден противник (бел. ред. Сервет загуби дни преди мача с Лудогорец). Гледахме последните няколко мача. Имат постоянство. По-важно е ние как ще се представим. Знаем, че тези мачове са елиминационни. Опитът, който имаме в Европа, ще бъде в наша полза" - сподели Терзиев.

Освен това българин, който се превърна в легенда в Швейцария, също обясни какво да очакваме от Сервет.

Още: Няколко проблема за Лудогорец преди гостуването на Сервет Женева, но има и една добра вест

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички