Моци призна за напрежение в Лудогорец преди първия мач в Лига Европа


Моци призна за напрежение в Лудогорец преди първия мач в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

1315 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци призна, че в тима има леко напрежение преди двубоя срещу Роял Антверпен от Лига Европа, но това не трябва да попречи на отбора му да стигне до победата.

"Отборът е добре. Беше малко тежко след последния мач от първенството. В първите два дни нямаше много настроение в съблекалнята. Трябва да го забравим. Както и треньорът каза, важното е как ще стартираме в груповата фаза и да спечелим първия мач. Има напрежение, защото знаем, че ще ни чака тежък двубой. Важното е да го започнем с десния крак, както се казва и да победим. Трябва да спечелим и да продължим по същия начин и в следващите мачове", заяви Моци.

"Запознахме се с играта на Антверп. Много добре знаем, че имат един важен нападател, който няма да играе утре. Но имат и други добри футболисти, които ще се изправят срещу нас. Не трябва да мислим индивидуално. Те са добър отбор и трябва да сме концентрирани през всичките 90 минути на двубоя", добави още той. А какво сподели Павел Върба преди двубоя - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички