Върба: Първият резултат е много важен и ще е важен за всички други мачове


Върба: Първият резултат е много важен и ще е важен за всички други мачове
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

1397 0

Треньорът на Лудогорец Павел Върба сподели очакванията си от предстоящия мач на тима в Лига Европа срещу Роял Антверп. Той заяви, че очаква добър мач, въпреки че в тима има напрежение преди него.

"Мисля, че рядко в групите на Шампионска лига или Лига Европа можете да бъдете спокойни. Винаги има напрежение, особено преди първия мач. Психически сме готови. Първият резултат е много важен и ще бъде важен за всички останали срещи. За нас е много важно, че сме домакини", коментира Върба преди двубоя.

"Имаме по двама футболисти на всеки пост. Това се отнася и за левия бек. Имаме варианти за заместник на Антон Недялков, ако той не е на линия. Той обаче е добре и се надявам утре да изиграе един добър мач", допълни той.

"Мачът ни последния кръг срещу Царско село не беше добър. Разбира се, съставът ще бъде коренно различен от последния мач. Имахме и играчи, които играха за националните отбори. Някои футболисти имаха тежка програма, беше резонно да получат почивка в предишния сблъсък", завърши Върба. А ето и добрата новина за разградчани преди мача с Антверп. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички