Моци отговори: Как ще процедира Лудогорец с Ивайло Петев, ако последват още издънки


Моци отговори: Как ще процедира Лудогорец с Ивайло Петев, ако последват още издънки
Снимка: ludogorets.com

1651 0

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци даде интервю, в което коментира любопитна тема около клуба. Той бе запитан за бъдещето на старши треньора Ивайло Петев, след като "орлите" не започнаха по възможно най-добрия начин сезона.

Те загубиха в първия си мач в Европа през кампанията от Балкани с 0:2, а след това допуснаха и не по-малко изненадващо поражение от новака в Първа лига Крумовград с 1:3. Въпреки това впоследствие представянето се стабилизира - Балкани бе обърнат и разгромен, а успех с разлика бе постигнат и в шампионата - срещу другия новак Етър.

"Вярно, че започнахме по-трудно, но в последните няколко мача отборът започна да показва истинските си качества. Според мен това е истинското лице на Лудогорец. Не за първи път започваме по този начин. Важното е, че момчетата реагираха бързо и успяха да отстранят Балкани, а срещу Етър също постигнахме добър резултат.

Това беше важно преди мача с Олимпия Любляна. Чака ни труден двубой срещу тях. Все пак са шампиони на Словения и разполагат с добри футболисти. Важното е нашите момчета да излязат на 100% и да спечелим мача в Разград" - започна Моци пред БНТ.

Колкото до бъдещето на Петев начело на клуба, техническият директор бе повече от категоричен, че той ще остане старши треньор. Румънецът подчерта, че в нито един момент не се е обмисляла раздяла с наставника.

"Ивайло Петев е много важен за Лудогорец. Той е един много добър треньор, който си върши работата. През главите ни изобщо не е минавала подобна идея за раздяла. Никой няма да го сменя. Ние вярваме много на Ивайло и сме сигурни, че той ще постигне добри резултати" - заяви Моци.

Наставникът ще остане, но това не важи за някои футболисти. Очаква се чистка в Лудогорец, като шампионите ще разкарват чужденци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички