Моци определи България за "друг свят" и подчерта: Празнуваме само с бира и чаша вино


Моци определи България за "друг свят" и подчерта: Празнуваме само с бира и чаша вино
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.b

1632 0

Техническият директор и легенда на Лудогорец - Козмин Моци, даде близо едночасово интервю пред румънската медия "Проспорт". To бе публикувано след триумфа на "орлите" за Купата на България. 

В него част от акцентите, свързани с България, бяха въпросният втори трофей за сезона след Суперкупата, борбата в Първа лига през настоящата кампания и най-емблематичните му моменти като футболист в Разград.

Бившият лидер сред футболистите на 11-кратните шампиони подчерта, че много се радва за дългия си период на "Хювефарма Арена" и е категоричен, че по никакъв начин не съжалява за него.

Мнението на Моци

"Беше голяма радост, защото Лудогорец не беше печелил Купата от 2014 г. Последва обаче по-сдържано празнуване с бира и чаша вино в хотела, защото имаме още работа в първенството. Много тежък завършек на сезона, една от най-трудните години, откакто съм в Разград. Но се надяваме на 7 юни, след последния етап, също да сме шампиони. 

Никога (не си е представял, че ще остане за такъв период в България)! Но времето показа, че съм направил добър избор. Пристигнах в друг свят. Не очаквах в България да намеря условия като тези в Разград. Успяхме да свършим честна работа заедно. Имахме някои квалификации в групите на Шампионска лига или Лига Европа, спечелихме много вътрешни трофеи.

Надявам се, че от позицията си на директор да имам поне същите изяви, каквито имах като играч на Лудогорец.

Много работа стои зад тази доминация на Лудогорец през последните години в България. Нищо не се е случило за една нощ. Нормално е да има разочарование от съперниците ни в първенството, но това не ни пречи да искаме да продължим серията.

Кошмарът се случи при 0:6 срещу Арсенал в Лондон. Имаше много голяма разлика в класите и дори не знаехме как да се защитим по-добре, защото бяхме свикнали да играем с притежание на топката. На обратния полюс би била победата над Базел или равенството с ПСЖ на "Парк де Пренс", спомня си Козмин Моци пред "Проспорт".

Вижте какво ще се случи с Ивайло Петев при някои развои в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички