Провал на Лудогорец в Първа лига няма да реши бъдещето на Ивайло Петев


Провал на Лудогорец в Първа лига няма да реши бъдещето на Ивайло Петев
Снимка: Ludogorets.com

2050 0

Независимо от това дали Лудогорец ще спечели титлата в Първа лига, или ще я загуби, то на "Хювефарма арена" заставят изцяло зад своя треньор Ивайло Петев, информират колегите от "Gong.bg".

Според изданието в клуба са изключително доволни от работата на българския специалист и нямат никакво намерение да се разделят с него. Те подкрепят неговите идеи и приветстват начина му на ръководене.

Петев показа, че идеите му са да наложи изцяло офанзивен стил на игра, да изисква максимума от възпитаниците си на тренировките, а това като цяло се харесва на ръководството на българския шампион. 

В Лудогорец са дали картбланш на своя наставник да действа по своите собствени методи, без да му се бъркат в работата. Съобщава се още, че наставникът е провел индивидуални разговори с всеки един футболист и е дал да се разбере, че няма да прави никакви компромиси.

Припомняме, че вторият престой на Петев в родния гранд започна в началото на месец март тази година. Клубът уволни бившия си наставник Анте Шимунджа след серия от незадоволителни резултати. Самият Ивайло Петев пък веднага спечели Купата на България с "орлите" на 24 май, побеждавайки отбора на ЦСКА 1948.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Лудогорец даде информация за билетите за предстоящия мач с Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички