Помощникът на Илич: Левски е страхотен, може да бие Лудогорец, опитваме да потиснем еуфорията


Помощникът на Илич: Левски е страхотен, може да бие Лудогорец, опитваме да потиснем еуфорията
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8746 0

Помощникът на Саша Илич в ЦСКА - Величко Капланович, говори с вълнение в родината си относно битката за титлата в Първа лига. Сърбинът изрази увереност, че "червените" ще спечелят оставащите си 2 мача до края на сезона и ще спечелят шампионата. За това ще им помогнат завърналите се по трибуните фенове. Капланович обаче вярва и че тимът му може да стане шампион още в събота, тъй като Левски може да победи Лудогорец.

Ситуацията на ЦСКА

"Отново сме в ситуация, в която всичко зависи само от нас. Много по-лесно е, много по-добре е, когато се запитаме, но напрежението сега е върху нас. Имаме два много трудни мача, независимо какво ще направи Лудогорец. Отиваме за две победи, които ще доведат до невероятно празнуване", коментира помощникът на "Армията" пред "MaxBet Sport".

Досега в трите си плейофни мача "червените" постигнаха 2 победи и едно равенство - срещу Лудогорец в Разград.

"Всеки мач в плейофите е много труден. И в трите досегашни играхме добре. Нямаше да е незаслужено, ако бяхме спечелили в Разград. Играхме отлично, поведохме с 2:1 и показахме, че можем да се справим с клуба, който доминира в България вече 11 години", продължи той.

Загубата от Лудогорец

"Стадионът е почти разпродаден за мача в събота, беше пълен и когато приехме Лудогорец в редовния сезон. Атмосферата на нашите мачове е прекрасна. След това загубихме от Лудогорец, сега трябва да победим градския съперник. Имаме какво да се реваншираме пред нашите фенове, вярвам, че можем да решим всичко по най-добрия начин", допълва Капланович.

"Помощта" от Левски

"Левски гостува на Лудогорец. И четирите отбора от върха се борят за нещо, всяка точка е от значение. Всичко е повече от игра за нашия клуб. Да победим ЦСКА 1948, а след това и Левски във Вечното българско дерби, би било приказен начин да спечелим титлата. Левски е отличен отбор, всичко е възможно. Ще е страхотно, ако в събота станем шампиони, но ние сме фокусирани само върху нашия си мач, опитваме да потиснем еуфорията и да се подготвим максимално за двубоя с ЦСКА 1948", заяви сърбинът.

"Вятърът в гърба"

"Публиката ни се завърна, имам предвид най-запалените фенове. Те означават много за нас и са истински 12-и играч. С тях всичко ни е много по-лесно, защото усещаме вятър в гърба си. Надявам се накрая да се радваме заедно", завършва помощник-треньорът в ЦСКА. А ето по какъв сценарий на Георги Илиев-Майкъла ЦСКА ще стане шампион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички