Моци: В Разград е тихо, притеснени сме, но няма паника


Моци: В Разград е тихо, притеснени сме, но няма паника
Снимка: БГНЕС

2237 0

Защитникът на Лудогорец Козмин Моци обясни как се чувства и как минава времето му в Разград във времето на изолация заради коронавируса. Румънецът призна, че е минал 2 теста за коронавирус при завръщането на тима от Милано, където играе реванш срещу Интер в Лига Европа.

"Бих искал да се върна в Румъния, но ако не можем, това е... Единственият проблем са границите, защото не знаете какво е, независимо дали за затворени, или не. Бяхме готови за мача с Левски, но в петък вечер случаите на коронавирус нараснаха от 7 до 30. Треньорът ни освободи до 23-ти, но имаме индивидуална прорама, по която да се готвим, за всеки играч. Препоръката на клуба е да не излизаме, тъй като съществува риск да се върнем под карантина", обясни защитникът пред "Telekom sport".

"В Разград цари тишина, защото в нашия град нямаше случаи. Супермаркетите са ок. Няма паника, но има притеснения. особено след като имаме родители, баби и дядовци, малки деца. Ето защо се опитваме да избягваме излизанията или по-точно да избягваме местата, където се струпват много хора. Вчера беше взето решение да спрем. Минимум 30 дни без всякаква активност в първенството. Не е ясно дали то ще се поднови на 13 април, или ще бъде отложено отново", посочи Моци.

"Минах 2 теста за коронавирус. Това стана, след като се върнахме от Милано след мача с Интер. От летището отидохме веднага в базата и там ни изследваха за коронавирус. Тестовете бяха отрицателни.На следващата сутрин направих нов тест и той отново бе отрицателен", разясни румънският национал. А какво каза по-рано по темата Моци вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички