Мисиджан категоричен - в Судува хич не се интересували да атакуват


Мисиджан категоричен - в Судува хич не се интересували да атакуват
Снимка: БГНЕС

2240 0

Въдржил Мисиджан беше един от героите за Лудогорец при успеха с 2:0 над Судува, който даде важен аванс от два чисти гола на "орлите" в битката за влизане в групите на Лига Европа. Той се разписа малко преди края на срещата, за да оформи крайния резултат.

"След всеки гол се чувствам добре. Това е моята работа, да асистирам и да вкарвам голове. Този гол е важен за отбора, който иска да влезе в групите на Лига Европа. Противникът днес игра само в защита. Не е лесно срещу такъв отбор, който нищо не направи в атака", категоричен беше Мисиджан.

"Треньорът ни каза да играем по-бързо на почивката, а през второто полувреме го сторихме и вкарахме два гола. Може би реваншът ще бъде като днес, те ще се защитават, но ще трябва и да се отварят, ако искат да играят в групите. Сторят ли го, ще ни оставят пространства, което ще бъде добре за нас", допълни холандецът, който може да бъде трансфериран до края на август.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички