Херо видя и проблеми в играта на Лудогорец


Херо видя и проблеми в играта на Лудогорец
Снимка: Официален сайт на Лудогорец

3083 0

Димитър Димитров - Херо дебютира с успех начело на Лудогорец, след като неговите възпитаници спечелиха с 2:0 над Судува в Лига Европа. Той обаче не е изцяло доволен от представянето на играчите в "зелено".

"Судува е доста организиран тим, играят дълбоко в своята половина, на 35-ия метър. Неудобен тим. Можехме да вкараме и още. При нас имаше грешки в дублирането на фланга и бързината, но съм доволен. Судува не е случаен противник, тъй като е отстранил три отбора. Искахме да играем максимално широко чрез външните халфове и дублиране на крайните защитници. На моменти не се получаваше, но сега не искам да коментирам. След първия гол видяхте, че изпуснахме още 4-5 положения", изрази мнението си Херо след първия си мач начело на отбора.

"На реванша ще е трудно при ъгловите удари. Мачът не е завършил и трябва да сме максимално концентрирани", подчерта новият треньор за реванша идната седмица.

Херо се оплака от моментното състояние на състава, тъй като може да разчита едва на 16-17 футболисти. Той изрази надежда, че ще има нови попълнения, а освен това говори и за предстоящия мач с Дунав.

"Продадоха се няколко човека, а никого не сме взели. Сега разчитаме на 16-17 футболисти. Ако не привлечем нови сега, ще вземем през зимата. Има дисбаланс, но не искам да коментирам.

"Няма леки мачове. Дунав е стойностен отбор и очаквам труден двубой. Може да има лека вариативност. Ще мислим върху състава - на кой да дадем почивка и на кой - не", коментира Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички