Марселиньо поздрави Ивайло Петев и обяви дали ще се завърне в Лудогорец


Марселиньо поздрави Ивайло Петев и обяви дали ще се завърне в Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Лудогорец

2011 0

Един от най-запомнящите се играчи на Лудогорец - Марселиньо, разкри, че е бил много близо до завръщане в клуба. Бившият български национал подчерта, че с Ангел Петричев поддържат контакт, но от декември месец не е имало нищо конкретно.

Марселиньо бе спряган за помощник на Ивайло Петев

"Миналата година, декември месец, бях много близо до това да се върна в България. Но не се разбрахме. Те искаха, но имаше разминавания. Иначе видях да пишат, че мога да стана помощник на Петев. Засега няма такова нещо. С Петричев си говорим, но от декември няма нищо конкретно. Знаете, че в България имам роднини. Обичам Лудогорец. Ето, че Петев се върна в отбора 10 години, и Марселиньо може да се върне в Лудогорец, на някоя позиция някой ден", заяви Марселиньо пред Мач Телеграф.

Бившият играч на "орлите" засипа с похвали бившия си наставник, като е сигурен, че отново ще успее в Разград. "Аз познавам двама Ивайло Петев. Единият е този, с който работех в Лудогорец, а другият – този, с който бях в националния отбор на България. В Разград той беше един много добър треньор. А в националния – към всичко това трябва да добавим и фактът, че вече бе станал голям професионалист. Когато отивах на лагерите с България, Петев беше много различен, беше се променил към добро.

Беше станал треньор много високо ниво. Поздравих го за завръщането в Разград и му пожелах успех. Пожелах му да стане шампион на България още този сезон и да влезе в последствие в групите на Шампионска лига. Очаквам силни мачове с него, защото той е страхотен треньор, а в Лудогорец има много добри футболисти. Със сигурност ще направи големи неща". Самият Ивайло Петев също обяви, че е очаквал някой ден да се завърне в Лудогорец, тъй като там му е почнала кариерата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички