Малмьо - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?


Малмьо - Лудогорец по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Шампионска лига?
Снимка: Lap.bg

19244 0

Лудогорец излиза в сблъсък с Малмьо от плейофите в Шампионска лига. Разградчани за последно играха в груповата фаза на най-комерисиалния клубен турнир преди 4 години, като сега отново имат шанс да търсят място сред най-силните тимове в Европа. За тази цел те ще трябва да преборят шведския шампион.

Отборът на Валдас Дамбраускас вече смени поколенията, като новото ядро на тима дава надежди за нови постижения. "Орлите" отстраниха Шахтьор Солигорск, както и словенския Мура. Лудогорец отстрани и Олимпиакос след драматично изпълнение на дузпи, благодарение на което се класира за плейофа.

Малмьо си проправи път към плейофите след елиминиране на Рига, ХИК и Глазгоу Рейнджърс. Възпитаниците на Йон-Дал Томасон е подсилен с достатъчно опитни имена. Никлас Мойсандер е бивш капитан на Аякс, а освен това дълги години игра във вердер, Мартин Олсон е добре познат от изявите си във Висшата лига на Англия, а Ола Тойвонен игра в ПСВ Айндховен и няколко френски тима.

Началото на двубоя е в 22:00 ч., като ще бъде предаван пряко по bTV Action. Ще можете да следите срещата НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички