Антон Недялков се надява Лудогорец да се справи и без Кирил Десподов срещу Малмьо


Антон Недялков се надява Лудогорец да се справи и без Кирил Десподов срещу Малмьо
Снимка: Lap.bg

1872 0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков сравни шведския Малмьо с австрийския ЛАСК Линц, с когото "орлите" играха контролна среща през лятото (победа с 3:0) и посочи силните страни на съперника:

"Постигнахме това, което искахме, остава още една крачка да направи. Всички знаем каква е важността на мача и ще направим всичко възможно да победим. Винаги са от полза два-три дни повече за почивка. Надявам се да се получат нещата, които сме работили и да излезем победители от мача", пожела си защитникът преди да излети за Швеция със своите съотборници.

"Доколкото съм запознат, те са нещо като ЛАСК Линц, с които играхме. Само, че са с много по-добри качества, опитват се да правят висока преса и да поставят съперника под натиск. Ако играем това, което можем, мисля, че ще спечелим. Трябва да изиграем един добър тактически мач както срещу Олимпиакос. Десподов ще ни липсва, защото е бърз футболист. Надявам се да го заместим по най-добрия начин", добави Антон Недялков относно наказаният за жълти картони играч на "орлите".

А ето и какво каза изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев преди заминаването на Лудогорец за Швеция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички