Ангел Петричев на път за Швеция: Да се надяваме лудите нощи за Лудогорец да продължат


Ангел Петричев на път за Швеция: Да се надяваме лудите нощи за Лудогорец да продължат

1144 0

Българският шампион Лудогорец потегли за Швеция, където утре (18 август) ще срещне Малмьо в първи плейофен мач за влизане в групите на Шампионска лига.

Изпълнителният директор на "орлите" Ангел Петричев заяви, че двубоят ще бъде труден и си пожела нова луда европейска нощ:

"Труден мач, традиционен шведски противник. Те са трудни за нашите отбори. Знаете, че на този етап, който отбор се класира съвсем нормално да е сериозен отбор. Ако искаме да влезем в групите, трябва да сме на 100 процента", заяви той.

"Отново искам да си пожелая луд мач, да се надяваме лудите нощи да продължат. Определено Лудогорец показва максимума в тези тежки мачове. Оптимист съм, не би трябвало да има проблем с мотивацията. В подножието на голямата цел сме, но дано имаме и спортно щастие", добави Петричев.

"Има го напрежението. Когато си на крачка от мечтата, съвсем нормално е да си напрегнат. Целта изглежда доста близко и се надяваме на добър резултат и да си решим нещата на нашия стадион", каза още изпълнителният директор на Лудогорец.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички