Люпко Петрович за шансовете на ЦСКА за титла: Почти непосилна задача, Лудогорец е много силен отбор


Люпко Петрович за шансовете на ЦСКА за титла: Почти непосилна задача, Лудогорец е много силен отбор
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

2409 0

Бившият старши треньор на Левски, Литекс и ЦСКА - Люпко Петрович, даде интервю пред "БТА", в което призна, че все още се интересува от случващото се в родния футбол и прогнозира, че на "червените" ще им бъде много трудно да задържат първото място в Първа лига:

"Интересувам се от българския футбол, гледам мачове от Първа лига. Първенството тази година е интересно и равностойно и мисля, че става все по-силно. ЦСКА е на първо място, което е добре за отбора, но смятам, че е много трудно ще се справи с Лудогорец", заяви сърбинът и допълни:

"Това е почти непосилна задача, защото Лудогорец е много силен отбор и разполага с много класни футболисти и трудно би могло да бъде победен за първото място, въпреки че ЦСКА в момента има малък аванс".

Петрович коментира и жребия за 1/4-финалите в турнира за Купата на България: "Сигурен съм, че Лудогорец ще отстрани Спартак Варна. ЦСКА има предимство пред Черно море заради домакинството си. ЦСКА 1948 ще бие Арда, а столичното дерби между Локомотив и Славия винаги е било интересно и е трудно да се определи кой ще спечели".

Разбира се, бившият наставник на Левски каза няколко думи и за ситуацията на "Герена": "Изненадан съм от положението на Левски. Станимир Стоилов е много добър треньор, а класирането не отговаря на възможностите и на показаното от отбора".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "До мачовете с България всичко ще бъде наред" - Люпко Петрович отписа "лъвовете" срещу Сърбия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички