Джони Велинов нарече Черно море 'преодолим отбор' и заяви: Чакайте силен сезон от ЦСКА


Джони Велинов нарече Черно море 'преодолим отбор' и заяви: Чакайте силен сезон от ЦСКА
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

2100 0

Легендарният вратар на ЦСКА Георги Велинов остана доволен от жребия на "армейците" за 1/4-финалите в турнира за Купата на България. Техен противник ще бъде Черно море, а мачът ще се изиграе на "Българска армия" между 4 и 6 април 2023 година!

"Нормален жребий, щом сме вкъщи. Черно море е силен отбор, ще бъде тежко, но все пак сме ЦСКА. В ЦСКА винаги целта е една - шампионска титла и Купата на България. След това идват европейските турнири. Доволен съм, благодарен съм от жребия. Преодолим отбор", заяви той, цитиран от "Dsport".

Джони Велинов коментира и първото място на тима на Саша Илич в Първа лига: "Отдавна не сме били на първо място. Много сме доволни от постигнатото. Това беше много важно за нас и го постигнахме. Сега трябва да се продължава само нагоре, нито крачка назад, чакайте силен сезон от ЦСКА".

Запитан за зимната селекция в Борисовата градина, Велинов разкри, че ще има само един-двама нови играчи: "Ще има, естествено. Максимум 1-2 футболисти, които са качествени. Имаме много качествени футболисти и е нормално 1-2 силни да дойдат. Това ще бъде. Като започне първенството, ще се съобщи кои ще се освободят, кои ще бъдат новите. Не съм вътре в нещата, просто знам, че ще се вземат 1-2 футболисти, друго не мога да ви кажа".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - 3 от 10 - кои са летните попълнения на ЦСКА, които Саша Илич лично е посочил?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички